Restoran Bokeljska Kužina nastao je kao spoj porodične tradicije i iskustva u ugostiteljstvu i dugo i pažljivo pripremanog koncepta gastronomskog savršenstva koje se odražava u proizvodnji namirnica u porodičnom gazdinstvu i pažljivoj priremi svakog obroka ponaosob shodno ukusu i želji gosta.

Prijatna i do detalja osmišljena elegancija i luksuz ambijenta, uz profesionalno osoblje i vrhunskog kuvara, zadovoljiće ukuse i najstrožijeg ocjenitelja. Jela se pripremaju po jedinstvenim recepturama starih majstora uz vješto kombinovanje zdravih namirnica najvišeg kvaliteta i domaćih začina koji opijaju sva čula.

Ono što izdvaja ovaj restoran na potpuno poseban način jeste činjenica da su sve namirnice proizvedene u porodičnom gazdinstvu, počev od voća, povrća, maslina, preko sireva koji se proizvode na čak 1700m nadmorske visine i pršuta koji se suši po najvišim standardima, bez ikakvih hemijskih dodataka i tretmana. Takođe, ovaj porodični biznis obuhvata i koču koja svakodnevno iz dubina mora vadi ribu i ostale morske proizvode koji se tako svježi i ukusno pripremljeni serviraju na Vašem tanjiru. Kao aspekti tradicije, specijaliteti kuće su i jagnje na ražnju i domaći hljeb pečen ispod sača.

Ambijentalno autentični detalj restorana je barka na kojoj se služi hladan švedski sto bogat ribljim programom i ostalim morskim proizvodima. Objekat raspolaže i vinskim podrumom u kome gosti, uz degustaciju raznih sireva, pršuta i maslina, mogu probati nakvalitetnija domaća i strana vina i odabrati ona koja žele da ponesu sa sobom.

Bokeljska Kužina nije samo restoran. To je mjesto koje na jedinstven i kreativan način objedinjuje najviše standarde mediteranske kuhinje, najtananije aspekte zdrave i kavalitetne hrane, ali i bokeljsku filozofiju i duh zaliva koji se kroz vjekove zadržao u tradicionalnim porodicama koje to žele da podjele sa mještanima i turistima. Zato, svi oni koji žele da osjete kulturu i duh Bokokotorskog zaliva na pravi način, ne smiju preskočiti ovaj divan restoran.

U sklopu objekta na raspolaganju Vam stoje i Autopraonica, Cvjećara i Tobacco shop.